Як вибрати б / у авто

Купівля нової машини – завжди радісна і очікувана подія. Навіть якщо думати можна тільки про старому автомобілі, адже ціни на нові авто в останні роки зросли, а пропозицій машин з пробігом в хорошому стані стає все більше.

Ще недавно покупка уживаного автомобіля дорівнювала лотереї. Купити «кота в мішку» було простіше простого, а потрапити на чесного продавця – справжнім везінням. Сьогодні ситуація на авторинку стала більш прозорою. Все більше число покупців вважають за краще діяти через професійних помічників – офіційних дилерів авто або компанії, що спеціалізуються на авто підбором.

Неважливо, як вибрати автомобіль з пробігом вирішили ви – в будь-якому випадку необхідно знати основи підбору, які допоможуть не тільки не помилитися з вибором, але і отримати задоволення від експлуатації придбання.

Як вибрати машину б / у: з чого почати

В першу чергу покупцеві транспортного засобу слід визначитися – в якому місці купувати авто. Це може бути аукціон, салон, авторинок, онлайн ресурси. Найпростіше використовувати для пошуку і підбору автомобіля саме інтернет-оголошення. Великі майданчики перевіряють розміщувану інформацію, регулярно оновлюють її, надають зручні умови для фільтрування пропозицій.

Як вибрати старий автомобіль: корисні Лайфхак

Як правильно вибрати б / у авто ? Необхідно враховувати безліч факторів, але в першу чергу звернути увагу на такі параметри, як:>

  • вартість;
  • технічний стан;
  • пробіг.

Саме цю інформацію визначте для себе в першу чергу. Подумайте, на яку суму розраховуєте, в якому стані готові купити машину, який максимальний вік моделі допускаєте. Чітко обмежені рамки за цими критеріями допоможуть заощадити час і сили при авто підбором.

Як правильно вибрати старий автомобіль: обмежте ціновий діапазон

Отже, перед тим, як вибрати старий авто , варто визначитися з сумою, яку ви готові витратити на покупку. Пам’ятайте – не варто купувати машину на останні гроші, адже навіть самим ретельним чином перевірена транспортний засіб може піднести неприємні сюрпризи. Залиште фінансову «подушку безпеки» в розмірі 10% від вартості машини. Ці гроші можуть стати в нагоді на діагностику, ремонт або паливо в непередбачених ситуаціях.

Як вибрати машину з пробігом: важливі параметри

Як правильно вибрати б / у машину? Це питання часто задають новачки, які вперше стикаються з перекупниками і нечесними продавцями. Повторювати неприємний досвід не хочеться, тому слід обов’язково ознайомитися з основними правилами вибору машини, порадами і Лайфхак, заснованими на практичному досвіді.

Отже, як правильно вибрати машину з пробігом? Звертайте увагу на таку інформацію:

  • вік машини і подоланий кілометраж (пробіг);
  • умови експлуатації авто;
  • рівень витрат на обслуговування авто;
  • технічні характеристики;
  • надійність і безпеку автомобіля;
  • доступність сервісу.

Визначте граничні рамки за критеріями: марка і модель авто, рік випуску, об’єм двигуна, тип коробки передач, тип кузова, витрата палива, дизайн салону і інші важливі для вас відомості. Використовуйте Лайфхак, якість яких перевірено неодноразово. Наприклад, краще купити авто більшого віку, але з меншим пробігом. Пам’ятайте про те, що нова машина могла подолати сотні кілометрів, працюючи в службі таксі, тоді як «дідок» міг возити власника тільки на роботу в сусідній квартал.

У продажу представлені чимало автомобілів, догляд за якими залишав бажати кращого. За фото в оголошенні проблеми можна і не побачити, а ось реальний огляд виявить їх, навіть якщо перед цим власник загнав машину на СТО і замаскував дефекти. Професіонали з підбору авто знайдуть дрібні сліди їзди по поганих дорогах, участі в ДТП або рідкісних відвідувань сервісних центрів.

Як правильно вибрати автомобіль з пробігом? Доведеться оглянути потенційну покупку з усіх боків – провести зовнішній огляд, ретельно вивчити кузов на предмет пошкоджень, корозії, кустарний ремонт. Для підтвердження реального пробігу авто коштує провести перевірку таких елементів як сидіння, кермо, педалі, важелі. Загляньте під капот і переконайтеся у відсутності витоків масла і сторонніх звуків при роботі мотора. Обов’язково загляньте під машину, скориставшись ямою або підйомником. Таким чином вдасться побачити всі важливі системи авто підвіску, глушник, шасі, нижню частину двигуна.

Якщо не хочете купити битий автомобіль, вивчіть лакофарбове покриття, звернувши увагу на його товщину. Фарба повинна збігатися по тону на всій поверхні кузова. Порівняйте величину зазору при закритих дверях.

Перевірте роботу всіх приладів. Сядьте на місце водія і переконайтеся в тому, що панель приладів справна, всі елементи управління і контролю функціонують. Перевірте документи на машину.

Як вибрати перший автомобіль б / у

Найскладніше вибрати першу машину, якщо раніше з таким завданням людина не стикався. Як вибрати хорошу б / у машину новачкові? Оптимальне рішення – скористатися допомогою фахівців.

Як вибрати першу машину б / у? Визначити для себе основні критерії авто, яке хочете купити, зв’язатися з фахівцями компанії Motorscout і замовити автоподбор. Співробітники компанії беруть на себе всі етапи пошуку та купівлі автомобіля, починаючи від вивчення оголошень і аж до поїздок в інші регіони для огляду вподобаного транспортного засобу, його переоформлення. У пошуках б / у автомобіля для новачка важливо точно знати, як правильно вибрати машину і який транспорт підійде починаючому водієві. Ми допоможемо не тільки якісно виконаною роботою, але і радою.

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.