Який автоподбор вибрати: чи варто звертатися до послуг авто підбором

Чи варто звертатися в автоподбор , якщо хочеться якомога швидше купити машину? Багато покупців помилково прирівнюють співробітників компаній автопідбору до перекупам, які заробляють «на повітрі» і лише збільшують витрати на придбання транспортного засобу. Але різниця між цими помічниками величезна, адже послуги підбору автомобіля надають дійсно фахівці, які розуміються не тільки в технічній частині, а й знають особливості і тенденції ринку. Що робить експерт підбирач? Він не перепродує машину, як перекупка. Він шукає варіант авто, який відповідає всім критеріям, заявленим клієнтом. При цьому:

  • проводиться моніторинг оголошень на всіх доступних ресурсах;
  • вивчається історія привернули увагу авто;
  • проводиться созвона з продавцем і уточнення нюансів;
  • фахівець виїжджає до власника ТЗ для проведення візуального огляду і технічної експертизи;
  • співробітники компанії самостійно оформляють всі документи – покупцеві лише залишається отримати авто в зручному для цього місці.

Автоподбор – чи варто звертатися? Якщо ви не є експертом, не розбираєтеся в «начинці» транспортних засобів, не впевнені в тому, що зможете відрізнити деталі хорошої якості від замаскованих поломок – пора думати, який автоподбор вибрати. Без допомоги людини, що має необхідну кваліфікацію, оцінити стан авто, провести детальну перевірку з усіх боків, виявити приховані проблеми і дефекти буде неможливо. Вірити продавцеві на слово також не варто – надто великий ризик купити «кота в мішку».

Який сервіс по авто підбором краще вибрати?

Пропозицій на ринку безліч – як серед них знайти найкращі і вирішити, який автоподбор варто вибрати?

В першу чергу звертайте увагу на репутацію компанії. Сьогодні нескладно знайти відгуки про постачальника будь-яких послуг і автоподбор – не виняток. Якщо на своєму сайті співробітники компанії можуть видаляти і приховувати негативні відгуки, то на загальнодоступних форумах зацікавлений покупець може знайти дійсно реальні відповіді від колишніх клієнтів фірми. Не варто звертатися в компанії з негативною репутацією – занадто великий ризик даремно витратити гроші.

Чи варто звертатися в компанію по авто підбором, якщо мета – купити авто в іншому регіоні України? Шукайте такого постачальника послуг, який працює по всій країні. Так, компанія Motorscout шукає машини в 16 областях України і за межами країни. Після того, як авто буде знайдено і договір підписаний посередник приганятиме вашу покупку в місто отримання. За всіма етапами роботи можна спостерігати в «хмарі», де будуть регулярно оновлюватися інформація про підбір, фото автомобілів та інші відомості.

Як купити авто з пробігом і не прогадати? Це і є відповідь на питання – чи потрібен автоподбор і чи варто в нього звертатися. Експерт проведе ретельне вивчення запропонованого автомобіля, переконається в працездатності двигуна, всіх приладів, ходової, огляне на предмет пошкоджень кузов, салон, гуму. Всі наявні мінуси будуть виявлені, а повідомлення про них відразу ж надійдуть замовнику.

Що потрібно знати співробітнику автопідбору? Всі ті критерії, якими ви керуєтеся при виборі авто? Марка і модель, рік випуску, доступний бюджет. Пошук буде здійснюватися і у приватних продавців, і у дилерів – результат варто очікувати вже дуже скоро. Це ще одна з причин звернутися в автоподбор – помічники заощадять ваш час. Саме тому послугами підбирачів все частіше користуються люди, які і самі розбираються в техніці, але не хочуть втрачати час і сили. Тим більше, переплата виявляється не такою вже й великий: професійні покупці вміють торгуватися і загальна сума, з урахуванням оплати послуг автопідбору, виявляється дорівнює ринковій вартості обраного авто.

Все ще думаєте, чи потрібен вам автоподбор і чи варто в нього звертатися? Даний сервіс вельми актуальний в останні роки. Він допомагає уникнути проблем при купівлі автомобіля новачкам, не розуміються в техніці. Він допомагає скоротити часові та енергетичні витрати людям, для яких час = гроші. Це сучасне вигідне рішення, яке підійде всім.

Залиште заявку і ми з Вами зв'яжемося

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Замовити дзвінок

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.

Підібрати автомобіль

Натиснувши кнопку “Відправити” я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних на умовах, визначених політикою конфіденціальності.